Protegeix de forma fàcil i còmoda els

teus serveis de correu i web

Contracta en mode subscripció els Serveis Gestionats by SEMIC de FortiMail i FortiWeb.

MailSecure

Passa del 80% de filtratge de correu de les tècniques habituals al 99,98% de detecció d'Spam amb MailSecure, el nostre XaaS de FortiMail. Un servei adaptat a la teva mida que t'ajuda a evitar atacs ransomware.

Vull saber més

WebSecure

Milloral nivell de seguretat dels entorns web que continguin dades personals amb WebSecure, el nostre XaaS basat en FortiWeb. Rebem, analitzem i filtrem el tràfic web dels teus servidors per detectar i frenar possibles atacs.

MailSecure

Un servei de filtratge de correu en mode subscripció, que t'ajuda a minimitzar l'entrada de malware a les bústies d'entrada dels usuaris, sense que hagis de fer res.

Un servei inigualable a un preu únic.

Sol·licita pressupost

Per què necessito MailSecure a la meva empresa?

Durant l'any 2021, Espanya s'ha situat com el país amb més volum de recepció d'Spam a nivell mundial. Els atacs de phishing segueixen augmentant, i el malware està present ja en el 75% dels arxius adjunts.

Davant d'aquesta situació de creixent amenaça, les empreses han de revisar els seus sistemes de filtrat de correu per assegurar-se que s'han adaptat als nous i cada vegada més sofisticats ciberatacs. Si no, poden acabar caient en una sensació de falsa seguretat que comprometi les seves comunicacions electròniques.

El de sempre ja no és suficient: tot i que les tècniques habituals AntiSpam filtren el 80% de l'correu no desitjat que reben les organitzacions, han quedat obsoletes.

Per això, a SEMIC hem desenvolupat MailSecure, que detecta fins el 99,98% del correu nociu que suposa una amenaça per les organitzacions


Aquestes són les avantatges de MailSecure

calidad

QUALITAT FORTINET

Basat en FortiMail, la solució de filtrat de correu de Fortinet que utilitza les més recents tecnologies per a la detecció d'amenaces i evitar la pèrdua de dades

MÀXIMA PROTECCIÓ

Aconsegueix un 99,98% de filtratge amb un Antispam multicapa, potent antimalware, protecció integrada de dades i protecció avançada contra amenaces. Tot amb l'ús de la millor IA i en una única solució.

CÒMODA QUOTA MENSUAL

Inclou la posada en marxa així com el seguiment i actualitzacions necessàries. I per suposat, servei Helpdesk i informes setmanals amb el detall de les actuacions realitzades.

ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS

Contracta el número de bústies que necessiti la teva empresa. Un servei de subscripció escalable que s'adapta a les teves necessitats actuals i futures, i apte per a entorns cloud i on-premise.

T'interessa?

Contacta amb nosaltres sense compromís per més informació

Vull una proposta personalitzada

WebSecure

Protegir les dades personals que disposen els teus entorns webs no es negociable. WebSecure t'ofereix protecció sense maldecaps, amb un servei gestionat de gestió del WAF que nosaltres fem per tu.

Per què necessito WebSecure a la meva empresa?

Dades de negoci, e-commerce o portals de proveïdors. El volum d'entorns web que les empreses utilitzen de forma diaria creix de forma exponencial i amb ell l'amenaça per als seus servidors. Les aplicacions web sense protecció són el punt més fàcil d'entrada per als hackers i són vulnerables a molts tipus d'atacs.

És per això que gestionar un WAF (Web Application Firewall) és una de les tasques més complexes que un departament IT es pot trobar en la seva operativa diaria de seguretat, degut a la complexitat del disseny de la pròpia solució, així com el gran nombre de funcionalitats i característiques de les que están dotades aquest tipus d'eines. A més, requereix que les persones que intervinguin en el manteniment d'un WAF disposin d'un ampli coneixement sobre els possibles atacs web que les seves aplicacions puguin patir, així com blindar-les i protegir-les.

Per això, a SEMIC hem desesnvolupat WebSecure i ens encarreguem per tu d'una de les tasques més complexes i costoses dels departaments d'IT: la gestió del WAF


Aquestes són les avantatges de WebSecure

calidad

QUALITAT FORTINET

Servei de subscripció basat en la plataforma FortiWeb, la solució de Fortinet que utiliza l'aprenentatge automàtic per a la protecció habilitada d'aplicacions crítiques en els entorns web amb dades.

MÀXIMA PROTECCIÓ

Protecció contra els ataca a les deu aplicacions d'OWASP, inclosos Cross Site Scripting i SQL injection. Tot en una única aplicació que utilitza la millor Intel·ligència Artificial i motors d'aprenentatge automàtic.

CÒMODA QUOTA MENSUAL

Inclou el disseny, implantació pas a pas i l'anàlisi constant per verificar l'eficàcia de la solució i actualitzar els processos necessaris. Et proporcionem també un reporting per a que sapigues què està passant a la teva web.

ADAPTAT A LES TEVES NECESSITATS

Protecció per als teus entorns web amb dades ja siguin on-premise o cloud: intranet, e-commerce, portal de proveïdors,... WebSecure és un servei escalable que s'adapta a les teves necessitats actuals i futures.

T'interessa?

Contacta amb nosaltres sense compromís per més informació

Fortinet Engage Advanced Partner

Coneixes l'aliança SEMIC - Fortinet?

SEMIC disposa del certificat Engage Advanced Fortinet Partner / Integrator, MSSP, qualificació que ens avala com a partner IT de referència en la implantació dels seus productes. Compta amb la garantia de SEMIC per implantar les solucions Fortinet que desitgis, i aprofita't de les avantatges que t'ofereixen els nostres Serveis Gestionats de FortiMail i FortiWeb.

La qualitat i garantia de Fortinet, en mans dels millors professionals d'IT de SEMIC per una cómoda quota mensual. Per a que tu no hagis de preocupar-te de res més que del teu negoci.

info@semic.es

Share on LinkedInShare on YoutubeShare on Instagram