MacBook Air de 15".

Superpotenciat amb M2. Superpotenciat per l'empresa.

El MacBook Air de 15 polzades té una espectacular pantalla Liquid Retina que et vindrà genial per a les tasques quotidianes. Gràcies a la increïble potència del xip M2, les apps professionals van que volen. Si a això li sumes fins a 18 hores d'autonomia(1) i un disseny ultracompacte, veuràs que és el portàtil perfecte per fer de tot a tot arreu.

MacBook Air 15
MacBook Air 15

Prestacions destacades

 • Xip M2 amb un rendiment increïble
 • CPU de 8 nuclis i GPU de fins a 10 nuclis amb potència de sobres per a les tasques més exigents
 • Neural Engine de 16 nuclis per a un aprenentatge automàtic avançat
 • Fins a 24 GB de memòria unificada amb la qual tot és ràpid i fluid
 • Fins a 18 hores d'autonomia per a rendir en el treball(1)
 • Disseny sense ventilador i funcionament ultrasilenciós
 • Pantalla Liquid Retina de 15,3 polzades amb 500 nits de lluentor i gamma cromàtica àmplia (P3) que mostra presentacions supernítides i un nivell de detall increïble(2)
 • Fins a un 20 % més ràpid en aplicar filtres i efectes(3)
 • Fins a un 40 % més ràpid en editar vídeo amb línies de temps complexes(3)
 • Càmera FaceTime HD a 1080p per fer videotrucades de feina en alta qualitat estiguis on estiguis

 • Conjunt de tres micròfons perquè la teva veu s'escolti sense soroll de fons
 • Sistema de sis altaveus amb àudio espacial que et submergeix en tot el que escoltes
 • Port MagSafe 3, dos ports Thunderbolt i presa d'auriculars per a connectar monitors i altres accessoris sense complicacions
 • Teclat Magic Keyboard retroil·luminat amb Touch ID per a desbloquejar i pagar amb total seguretat
 • Connexió Wi-Fi 6 ultraràpida
 • Emmagatzematge SSD megarràpid que permet obrir apps i arxius a l'instant
 • Compatibilitat nativa amb les apps professionals que més uses, com Microsoft 365, Slack i moltes altres(4)
 • macOS Ventura, que inclou potents prestacions per a col·laborar, compartir i ser més eficient. A més, s'emporta de meravella amb l'iPhone i l'iPad.(5) 
 • Disponible en color mitjanit, blanc estrella, gris espacial i plata
COMPRAR

Avisos legals
Opcions de configuració disponibles.
1 La durada de la bateria varia en funció de la configuració i l'ús. Més informació en apple.com/es/batteries.
2 La pantalla del MacBook Air de 15 polzades té les cantonades arrodonides en la part superior. Si es mesura el rectangle estàndard en diagonal, la pantalla té 15,3 polzades. La superfície real de visió és inferior.
3 En comparació amb la generació anterior.
4 Algunes apps poden requerir subscripció.
5 Requereix un compte de iCloud i connexió a internet.

Mac Studio.

Enorme connectivitat. Tot flexibilitat per als negocis.

Després de ficar-se a la butxaca a professionals de tot el món, el Mac Studio torna a marcar una fita amb la descomunal potència del xip M2 Ultra. Aquest ordinador ofereix un rendiment increïble i múltiples connexions en un disseny ultracompacte. La teva productivitat ho notarà.

Mac Studio
Mac Studio

Prestacions destacades

 • Xip M2 Max per a un rendiment excepcional
 • CPU de 12 nuclis fins a 1,8 vegades més ràpida que la del iMac de 27 polzades, per a portar el teu treball a una altra dimensió(1)
 • GPU de fins a 38 nuclis amb un rendiment fins a 3,6 vegades superior a la del iMac de 27 polzades, per a processos professionals amb gran càrrega gràfica(2)
 • Neural Engine de 16 nuclis per a un aprenentatge automàtic avançat
 • Fins a 96 GB de memòria unificada amb els quals és possible treballar en diverses apps professionals a la vegada
 • Fins a 8 TB d'emmagatzematge SSD megarràpid, que permet obrir apps i arxius a l'instant(3).

 • Connexió sense fil Wi‑Fi 6E ultraràpida(4)
 • Quatre ports Thunderbolt(4), dos ports USB‑C, dos ports USB‑A, port HDMI, Ethernet de 10 Gb, ranura per a targetes SDXC i presa per a auriculars
 • Admet fins a vuit monitors externs
 • Disseny en plata de només 19,7 cm de costat i 9,5 cm d'alt 
 • macOS Ventura, que inclou potents prestacions per a col·laborar, compartir i ser més eficient. A més, s'emporta de meravella amb el iPhone i el iPad.(5).
COMPRAR MAC STUDIO
AMB XIP M2 MAX

Avisos legals
1 Proves realitzades per Apple a l'abril i maig de 2023 utilitzant prototips del Mac Studio amb el xip M2 Max d'Apple, CPU de 12 nuclis, GPU de 38 nuclis, 96 GB de RAM i SSD de 8 TB, i unitats a la venda del iMac de 27 polzades amb Intel Core i9 de 10 nuclis a 3,6 GHz amb gràfics Radeon Pro 5700 XT, 16 GB de GDDR6, 128 GB de RAM i SSD de 8 TB.  Projecte de codi obert creat amb Xcode 14.3 amb Apple Clang 14.0.3, Ninja 1.10.0.git i CMake 3.25.0. Els sistemes Mac Studio es van provar connectats a un monitor 5K. Les proves de rendiment es realitzen utilitzant equips específics i reflecteixen el rendiment aproximat del Mac Studio i el iMac.
2 Proves realitzades per Apple a l'abril i maig de 2023 utilitzant prototips del Mac Studio amb el xip M2 Max d'Apple, CPU de 12 nuclis, GPU de 38 nuclis, 96 GB de RAM i SSD de 8 TB, i unitats a la venda del iMac de 27 polzades amb Intel Core i9 de 10 nuclis a 3,6 GHz amb gràfics Radeon Pro 5700 XT, 16 GB de GDDR6, 128 GB de RAM i SSD de 8 TB.  Proves realitzades amb OTOY Octane X Prevalgui 2022.1.1 usant una escena amb materials complexos i 35 milions de triangles. Els sistemes Mac Studio es van provar connectats a un monitor 5K. Les proves de rendiment es realitzen utilitzant equips específics i reflecteixen el rendiment aproximat del Mac Studio i el iMac.
3 1 GB = 1.000 milions de bytes. 1 TB = 1 bilió de bytes. La capacitat formatada real és inferior.
4 La connexió Wi‑Fi 6E està disponible als països on existeix aquesta tecnologia.
5 Requereix un compte de iCloud i connexió a internet.

Mac Pro.

El xip de Apple arriba al Mac Pro.

Una autèntica màquina que combina el rendiment dels xips d'Apple amb opcions d'ampliació PCIe per a processos especialitzats. I de sèrie en totes les configuracions, el M2 Ultra, el xip més potent que mai hagi tingut un Mac.

Mac Pro

El Mac Pro ofereix l'increïble rendiment del xip M2 Ultra juntament amb la versatilitat de la tecnologia PCIe per a portar els processos més exigents al següent nivell. Mentre que el Mac Pro amb processador d'Intel partia d'una CPU de 8 nuclis com a opció bàsica, tots els nous Mac Pro compten amb la CPU de 24 nuclis més potent d'Apple, a més del doble de memòria i emmagatzematge SSD, i es poden configurar amb una GPU de fins a 76 nuclis. El nou Mac Pro admet fins a 192 GB de memòria unificada amb una amplada de banda de memòria de fins a 800 GB/s. Això significa que té molta més memòria que les targetes gràfiques per a estacions de treball més avançades. Ara el Mac Pro ofereix el rendiment no d'una, sinó de set targetes Afterburner integrades, i compta amb el mateix motor multimèdia líder del sector que el Mac Studio amb el xip M2 Ultra. Tots dos equips poden reproduir 22 seqüències de vídeo ProRes en 8K, una cosa mai vista fins ara.

Per què comprar a SEMIC?

Opcions de

financiació a mida

Rènting tecnològic amb possibilitat d'afegir, tornar i actualitzar dispositius. Sense inversions inicials i amb un pressupost predictible.

Solucions

Zero Touch

La nostra solució aprofita el valor residual dels dispositius Apple per avançat, per la qual cosa pagues menys.

Protecció contra

danys accidentals

Tranquil·litat amb opcions d'Apple Care for Enterprise.

Guia de elecció
de l'empleat per a TI

Ajudem les empreses a integrar equips Mac, iPad o iPhone als seus negocis. Generant valor, automatitzant processos, posant la tecnologia i els equips més eficients al servei de la teva companyia.

Guia de seguretat
de la plataforma

Desplegament de dispositius personalitzats sense intervenció. Els usuaris reben l'iPad llest per al seu ús, amb les polítiques i les apps que necessiten per treballar ja instal·lades.

Desenvolupament

d'aplicacions

Servei integral estratègia, disseny, desenvolupament i manteniment d'aplicacions a mida.

Explica'ns el teu projecte

Si vols integrar l'ecosistema Apple a la teva empresa i no saps com fer-ho, contacta amb nosaltres

He llegit i accepto la política de privadesa i accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic, de les empreses del Grup SEMIC.

Informació Protecció de Dades del GRUP SEMIC:

FINALITATS: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Consentiment de linteressat i/o usuari. DESTINATARIS: Entitats i empreses patrocinadores per motius de seguretat i organització. Entre les empreses del Grup SEMIC per a enviaments comercials si es marca la casella. Les legalment previstes. DRETS: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a semic@delegado-dadas.com. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.


A SEMIC ajudem les organitzacions a créixer amb Apple

Productes Apple i qualitat de servei de SEMIC.

◊ Avisos legals

1 La pantalla té els cantons arrodonits. Si es mesura el rectangle estàndard en diagonal, la pantalla té 6,06 polzades. La superfície real de visió és inferior.

2 La durada de la bateria varia segons la configuració i l'ús. Més informació a apple.com/es/batteries.

3 L'iPhone 14 és resistent a les esquitxades, l'aigua i la pols. Les proves s'han realitzat sota control a un laboratori i aquest model ha obtingut la qualificació IP68 segons la norma IEC 60529 (fins a 6 metres de profunditat durant un màxim de 30 minuts). La resistència a les esquitxades, l'aigua i la pols no és permanent i pot disminuir com a conseqüència de l'ús habitual. No intentis carregar l'iPhone si està mullat. Consulta el manual d'ús abans de netejar-lo o assecar-lo. La garantia no cobreix els danys produïts per líquids.

4 Es requereix un pla de dades. Les xarxes 5G només estan disponibles en alguns països i operadors determinats. La velocitat pot variar segons les condicions del lloc i de l'operador. Per obtenir més informació sobre la compatibilitat amb xarxes 5G, posa't en contacte amb el teu operador i consulta la pàgina apple.com/es/iphone/cellular.

5 L'iPhone 14 detecta si has patit un accident greu de cotxe i truca als serveis d'emergència. Requereix connexió mòbil o trucades via wifi.

6 Algunes prestacions no estan disponibles a tots els països o zones. Especificacions tècniquesPots trobar la versió completa a apple.com/ca/iphone/compare