El teu lloc de treball segur

amb SEMIC i Microsoft

Si la teva empresa ha passat a treballar al núvol durant la pandèmia és el moment que t'asseguris que tota la teva informació confidencial està degudament protegida.


Et presentem Microsoft Security, que t'ajudarà amb una gran varietat de solucions de seguretat, dissenyades per a entorns de treball moderns, amb un gran percentatge de treball remot i en el núvol.

M'interessa

Els temps han canviat

Quin percentatge dels teus empleats va diàriament, durant tota la seva jornada laboral, a l'oficina?

L'escenari ha canviat radicalment comparat amb una dècada enrere, ja que tant tu com el teu equip podeu reunir-vos i accedir a documents des de qualsevol dispositiu, en qualsevol ubicació.

Microsoft Security et prepara per a aquest nou paradigma:

Nous espais de treball

Actualització automàtica

Compliment de les lleis

Els usuaris no sols inicien sessió en escriptoris de llocs de treball protegits amb contrasenya.

Els equips de TI no compren i instal·len manualment l'últim pedaç d'antivirus. Han d'actualitzar-se contínuament en temps real.

Les lleis de protecció de dades requereixen alts estàndards de compliment i existeixen fortes multes per a les empreses que no compleixen.

La solució: Microsoft Security

Per a empreses com la teva, que busquen protegir la informació confidencial a l'entorn de treball modern amb prioritat al núvol, la tecnologia de seguretat de Microsoft és un excel·lent punt de partida.

Gestió d'identitats i accessos

Assegura't que només els usuaris autoritzats iniciïn sessió en el seu entorn IT, independentment del dispositiu o ubicació que estiguin utilitzant per treballant.

Protecció contra amenaces

Identifica i respon de manera proactiva a nous perills, aprofitant la visibilitat global de Microsoft sobre les amenaces en temps real a mesura que van sorgint.

Protecció de la informació

Crea etiquetes de confidencialitat integrades en els propis documents i garanteix que la informació no pugui ser compartida ni vista per persones alienes a la organització.

Les dades actuals

85%

de les empreses emmagatzemen dades confidencials al núvol

50%

de totes les dades corporatives s'emmagatzemen al núvol

Si tu també formes part d'aquestes empreses, contracta ja Microsoft Security

i millora la teva seguretat al núvol.

CONTRACTA JA MICROSOFT SECURITY

I MILLORA LA TEVA SEGURETAT AL NÚVOL

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

He llegit i accepto la política de privacitat i accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic, de les empreses del Grup SEMIC.