El Mac sap què són els negocis.

Aquí tens 11 raons.

COMPRAR

Raó núm. 1

Uns xips molt

competents.

El xip M1 va canviar les regles del joc. I el xip M2 les ha revolucionat. Per això, triïs el Mac que triïs, poses en mans del teu equip un processament ultraràpid i una eficiència salvatge.

Chip M2 de Apple (PDF)

Raó núm. 2

Veure raó núm. 1.

De debò, els xips d'Apple tenen una potència que ni t'imagines. El MacBook Air amb xip M1 és fins a 3,5 vegades més ràpid que abans.¹ El MacBook Air amb xip M2es fins a 13 vegades més ràpid que el model amb processador Intel.² I el MacBook Prode 14 polzades amb xip M1 Pro o M1 Max ofereix gràfics fins a 13 vegades més veloces.³

Raó núm. 3

Una bateria

que duuuuu

uuuuuuuuu

uuuuura.

El MacBook Air et dona fins a 18 hores d'autonomia. Això significa que sempre tindràs tota la potència que necessitis allí on el treball et porti.⁴

Raó núm. 4

Ideal per a empreses amb departament de TI.

Configura dispositius a distància amb la implantació sense intervenció. I administra ordenadors Mac a qualsevol escala amb la gestió de dispositius mòbils.

Implantació i gestió (PDF)

Raó núm. 5

Ideal per a empreses sense departament de TI.

El Mac és tan fàcil d'usar com de gestionar. Gràcies a la seva senzilla configuració i a l'Assistent de Migració d'Apple, preparar un Mac per al treball no té cap misteri. I el maquinari és fiable per definició, així que és perfecte també per a les empreses sense equip dee TI.

Raó núm. 6

Un fitxatge que pot ser molt rendible a la llarga.

A més de reduir les incidències de suport i necessitar menys programari, un Mac té major valor residual. Les xifres parlen per si soles: en només tres anys, pots estalviar 843 $ respecte a un PC.⁵

Estudio TEI de Forrester (PDF)

Raó núm. 7

El preferit de les empreses més innovadores.

Les xifres tornen a donar-nos la raó: el 84% de les empreses més innovadores del món implanten ordenadors Mac a gran escala.⁶

Raó núm. 8

Excel. Zoom. Slack. Res se li resisteix.

Totes les apps que necessites per a treballar van com la seda en el Mac, des de Microsoft 365 o Google Workspace fins a SAP o Dropbox.⁷ I gràcies als xips d'Apple, les apps més populars per a l'iPhone i l'iPad també funcionen en l'ordinador.

Productivitat (PDF

Raó núm. 9

La seguretat
ve de sèrie.

El Mac és l'ordinador personal més segur del planeta perquè ve amb prestacions integrades com l'arrencada segura verificada mitjançant maquinari, el xifratge en temps real, Touch ID i Gatekeeper.

Seguretat de la plataforma (PDF)

Raó núm. 10

Mac ❤️ iPhone.

El Mac encaixa bé en l'oficina perquè s'entén a la perfecció

amb els altres dispositius Apple que tot el teu equip ja coneix.

Còpia i pega en qualsevol dispositiu, utilitza Handoff per a

començar un email en un i acabar-lo en un altre, i respon

trucades estiguis on estiguis.

Raó núm. 11

El treball així
és menys treball.

Posa els millors dispositius en mans del teu equip

i notaràs els resultats en la teva empresa.

Guia d'elecció del treballador (PDF)

Hi ha un Mac
per a cada perfil.

MacBook Air (M1)

El no poder no ocupa lloc.

Pantalla Retina de 13,3 pulgadas⁸
Amb la potència del xip M1 d'Apple
Fins 18 hores d'autonomia⁹
Fins a 16 GB de memòria unificada

MacBook Air (M2)

Geni i finor.

Pantalla Liquid Retina de 13,6 pulzades⁸
Amb la potència del xip M2 d'Apple
Fins a 18 horas d'autonomia⁴
Fins a 24 GB de memòria unificada

MacBook Pro de 13"

Pro per emportar.

Pantalla Retina de 13,3 polzades⁸
Amb la potència del xip M2 de Apple
Fins a 20 horas de autonomia¹⁰
Fins a 24 GB de memòria unificada

MacBook Pro de 14 y 16"

La potència en estat pur.

Pantalla Liquid Retina XDR de 14,2 o 16,2 polzades¹¹
Amb la potència dels xips M1 Pro o

M1 Max d'Apple
Fins a 21 horas de autonomia¹²
Fins a 64 GB de memòria unificada

iMac de 14"

Tot en un. A tot color.

Pantalla Retina 4,5K de 24 polzades¹³
Amb la potència del xip M1 d'Apple
Fins a 16 GB de memòria unificada

Mac mini

El gegant diminut.

Amb la potència del xip M1 d'Apple

També disponible amb Intel Core i5 o i7

Fins a 16 GB de memòria unificada¹⁴

1. Proves realitzades per Apple a l'octubre de 2020 utilitzant prototips del MacBook Air amb el xip M1 d'Apple i GPU de 8 nuclis, i unitats a la venda del MacBook Air amb Intel Core i7 de 4 nuclis a 1,2 GHz, tots configurats amb 16 GB de RAM i SSD de 2 TB. Proves realitzades amb la versió preliminar de Final Cut Pro 10.5 usant un clip de 55 segons amb contingut Apple ProRes RAW 4K a una resolució de 4.096 x 2.160 i 59,94 fotogrames per segon, transcodificat a Apple ProRes 422. Les proves de rendiment es realitzen utilitzant equips específics i reflecteixen el rendiment aproximat del MacBook Air.

2. Proves realitzades per Apple al maig de 2022 utilitzant prototips del MacBook Air amb el xip M2 d'Apple, CPU de 8 nuclis, GPU de 10 nuclis, 24 GB de RAM i SSD de 2 TB; unitats a la venda del MacBook Air amb el xip M1 d'Apple, CPU de 8 nuclis, GPU de 8 nuclis, 16 GB de RAM i SSD de 2 TB; i unitats a la venda del MacBook Air amb Intel Core i5 de 2 nuclis a 1,6 GHz, Intel UHD Graphics 617, 16 GB de RAM i SSD d'1 TB. Proves realitzades amb Final Cut Pro 10.6.2 usant un projecte complex de 2 minuts amb contingut ProRes 422 4K. Les proves de rendiment es realitzen utilitzant equips específics i reflecteixen el rendiment aproximat del MacBook Air.

3. Proves realitzades per Apple al setembre de 2021 utilitzant prototips del MacBook Pro de 14 polzades amb el xip M1 Max d'Apple, CPU de 10 nuclis, GPU de 32 nuclis, 64 GB de RAM i SSD de 8 TB, i unitats a la venda del MacBook Pro de 13 polzades amb Intel Core i7 de 4 nuclis a 2,3 GHz, Intel Iris Plus Graphics, 32 GB de RAM i SSD de 4 TB. Proves realitzades amb la versió preliminar de Final Cut Pro 10.6 usant un projecte complex de 2 minuts amb contingut Apple ProRes 422 4K. Les proves de rendiment es realitzen utilitzant equips específics i reflecteixen el rendiment aproximat del MacBook Pro.

4. Proves realitzades per Apple al maig de 2022 utilitzant prototips del MacBook Air amb el xip M2 d'Apple, CPU de 8 nuclis, GPU de 8 nuclis, 8 GB de RAM i SSD de 256 GB. La prova de productivitat sense fil mesura la durada de la bateria en navegar per 25 pàgines web conegudes a través d'una xarxa sense fil amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La prova de reproducció de vídeo en l'app Apple TV mesura la durada de la bateria en reproduir contingut en 1080p HD amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La durada de la bateria varia en funció de la configuració i l'ús. Més informació en apple.com/es/batteries.

5. Estudi realitzat per Forrester Consulting a petició d'Apple.

6. Afirmació basada en les dades internes d'Apple i la llista de les empreses més innovadores de 2021 publicada per Boston Consulting Group (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview).

7. Les apps estan disponibles en l'App Store. La disponibilitat de títols està subjecta a canvis.

8. La grandària de la pantalla es mesura en diagonal.

9. Proves realitzades per Apple a l'octubre de 2020 utilitzant prototips del MacBook Air amb el xip M1 d'Apple i GPU de 8 nuclis, tots configurats amb 8 GB de RAM i SSD de 512 GB. La prova de reproducció de vídeo en l'app Apple TV mesura la durada de la bateria en reproduir contingut en 1080p HD amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La durada de la bateria varia en funció de la configuració i l'ús. Més informació en apple.com/es/bateries.
10. Proves realitzades per Apple al maig de 2022 utilitzant prototips del MacBook Pro de 13 polzades amb el xip M2 d'Apple, CPU de 8 nuclis, GPU de 10 nuclis, 8 GB de RAM i SSD de 256 GB. La prova de productivitat sense fil mesura la durada de la bateria en navegar per 25 pàgines web conegudes a través d'una xarxa sense fil amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La prova de reproducció de vídeo en l'app Apple TV mesura la durada de la bateria en reproduir contingut en 1080p HD amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La durada de la bateria varia en funció de la configuració i l'ús. Més informació en apple.com/es/batteries.
11. Les pantalles del MacBook Pro de 14 i 16 polzades tenen les cantonades arrodonides en la part superior. Si es mesura el rectangle estàndard en diagonal, les pantalles tenen 14,2 i 16,2 polzades. La superfície real de visió és inferior.
12. Proves realitzades per Apple al setembre de 2021 utilitzant prototips del MacBook Pro de 14 polzades amb el xip M1 Pro d'Apple, CPU de 8 nuclis, GPU de 14 nuclis, 16 GB de RAM i SSD de 512 GB, i prototips del MacBook Pro de 16 polzades amb el xip M1 Pro d'Apple, CPU de 10 nuclis, GPU de 16 nuclis, 16 GB de RAM i SSD d'1 TB. La prova de reproducció de vídeo en l'app Apple TV mesura la durada de la bateria en reproduir contingut en 1080p HD amb la lluentor de la pantalla a 8 clics de l'ajust més baix. La durada de la bateria varia en funció de la configuració i l'ús. Més informació en apple.com/es/batteries.
13. La grandària real de la pantalla en diagonal és de 23,5 polzades.
14. El model amb processador Intel està disponible amb fins a 64 GB de memòria.

Equipa el teu negoci amb Mac

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu

He llegit i accepto la política de privacitat i accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic, de les empreses del Grup SEMIC.

Informació Protecció de Dades del GRUP SEMIC:


FINALITATS: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat i/o usuari. DESTINATARIS: Entitats i empreses patrocinadores per motius de seguretat i organització. Entre les empreses del Grup SEMIC per a enviaments comercials si es marca la casella. Les legalment previstes. DRETS: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en semic@delegado-datos.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat.


En SEMIC ajudem les organizacions

a créixer amb Apple

Productes Apple i qualitat de servei de SEMIC.