Logo ACM

Acord marc de subministre d'equips d'impressió i de multifunció, en les modalitats de compra i arrendament,

amb destí a les entitats locals de Catalunya (Expedient 2023.05)


Doble estalvi, doble sostenibilitat!

Amb la impressora multifunció remanufacturada Ricoh MP C3004

Més informació

Apostem per l'economia circular!

Recuperem, reparem, renovem i reciclem el nostre parc d'equips contribuint amb la sostenibilitat i millorant el teu avantatge competitiu.

Servei acreditat per el Pacto Mundial, reflectit a la publicació de la Bona Pràctica “Phoenix: La economía circular aplicada a la gestión de la impresión”. Veure publicació

Estalvia't fins a un 50% del cost

total de la impressió

Mitjançant el nostre procés de remanufacturació, contribuïm a reduir les emissions de CO2 derivades de la producció de nous equips. A més a més, al procedir del nostre propi parc controlat, disposem de l'historial d'actuacions de cada equip Phoenix i seleccionem només els millors, oferint-te fins a 60 mesos de garantia amb el teu contracte de renting.

Impressora multifunció remanufacturada

A3 color de 30ppm

Ricoh MP C3004

Prestació 21 del Lot 7

Trieu l'opció que més us convingui:

  • Preu unitari

566,84€ +IVA

  • Quota mensual

11,75€ +IVA

Característiques
M'interessa

Doblement sostenible

Una màquina nova requereix un procés de fabricació encara que hi hagi alguns recursos reciclats i per això genera una petjada de carboni elevada. En canvi, a la teva màquina remanufacturada se li dóna una segona vida, es reutilitzen els recursos i el procés de re-fabricació és baix, per la qual cosa la petjada de carboni és molt menor.

A SEMIC estem certificats amb la Certificació

BS-8887-220:2010, que garanteix que els nostres dispositius d'impressió es troben en perfectes condicions d'ús, amb un estàndard de qualitat equiparable a un producte nou. Veure certificacions SEMIC

Doblement econòmica

Com que és una impressora remanufacturada el cost tant de la màquina, com dels consumibles és significativament menor pel fet que es reciclen i reutilitzen els cartutxos buits.

Pots afegir els següents accesoris:

SW control impressió

Tria l'opció que més et convingui:

  • Preu unitari

188,00€ +IVA

  • Quota mensual (60 mesos)

3,95€/mes +IVA

Fax

Tria l'opció que més et convingui:

  • Preu unitari

30,00€ +IVA

  • Quota mensual (60 mesos)

0,63€/mes +IVA

Finalitzador

Tria l'opció que més et convingui:

  • Preu unitari

65,00€ +IVA

  • Quota mensual (60 mesos)

1,37€/mes +IVA

Amb la compra d’equips remanufacturats no tant sols es realitza una compra sostenible que permet incrementar l’eficiència de la despesa pública tal i com es recull a la Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic; sino que també es contribueix a la consecució dels objectius de l’Agenda 2030; en especial el ODS 12 que garanteix les modalitats de consum i producció sostenibles i el ODS 13 d’adopció de mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes.

Som proveïdor homologat a l'acord marc en els Lots:

Lots ACM
Veure catàleg

Aconsegueix ara la teva impressora multifunció Ricoh MP C3004

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

He llegit i accepto la política de privadesa i accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic, de les empreses del Grup SEMIC.

Informació Protecció de Dades del GRUP SEMIC:


FINALITATS: Respondre a les vostres sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Consentiment de linteressat i/o usuari. DESTINATARIS: Entitats i empreses patrocinadores per motius de seguretat i organització. Entre les empreses del Grup SEMIC per a enviaments comercials si es marca la casella. Les legalment previstes. DRETS: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a semic@delegado-dadas.com. Informació Addicional: Podeu ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa.