Un nou cas d'èxit de SEMIC

SEMIC i Aruba s'uneixen per millorar l'eficiència de l'assistència sanitària a l'Hospital Germans Trias i Pujol

L'Hospital

Germans Trias i Pujol - Can Ruti (Badalona)

L'hospital Germans Trias i Pujol, també conegut com a Can Ruti, és un centre sanitari situat a Badalona (Barcelona), de caràcter públic i d'alta complexitat. Està especialitzat en cardiologia i malalties infeccioses.
És un dels campus sanitaris i científics més grans d'Europa, amb diverses institucions de renom internacional. Cada any realitza unes 17.000 intervencions quirúrgiques i atén 110.000 pacients externs.


El repte

Millorar l'experiència del pacient

Can Ruti va identificar dos pilars principals de millora. Necessitava millorar l'experiència del pacient des del principi fins al final, des de l'arribada a l'edifici i la recerca de les sales de proves o de tractament pertinents. També cercava una eina que ajudés en els aspectes clau de la gestió de l'edifici, per millorar l'eficiència general de l'hospital.

La solució

Desplegament de Smart Hospital

SEMIC, com a partner IT de referència per a l'hospital, va proposar al centre la implantació de Smart Hospital, una solució pròpia de middleware que permet optimitzar la gestió dels processos hospitalaris i millorar alhora l'experiència del pacient.

La tecnologia d'Aruba Meridian és la base de la solució Smart Hospital by SEMIC, la qual ofereix a l'Hospital la millora de diversos processos, des de l'admissió de pacients mitjançant una APP desenvolupada per SEMIC, enllaçada amb el sistema de gestió. D'aquesta manera els pacients són detectats en arribar a l'hospital i poden fer l'admissió en línia i una vegada feta, a més de ser guiats a la destinació de la visita a través de la navegació indoor.

Beneficis

per als pacients i el personal

  • Millora l'experiència del pacient.
  • L'aplicació detecta la presència dels beacons d'Aruba i activa un missatge de benvinguda en entrar a l'hospital.
  • El procés d'admissió es pot completar en línia de manera segura.
  • L'aplicació guia el pacient fins al lloc de la primera cita.

“L'impacte que Smart Hospital té a l'experiència d'usuari del pacient és molt positiu. No hi ha cap sistema comparable a sanitat, basat en una triangulació real. Som els primers a oferir als pacients una cosa així”, assenyala Xavier Rojas, responsable de sistemes de l'hospital.

L'aposta pel futur

En declaracions de Xavier Rojas, Responsable de Sistemes de l'Hospital, "L'aspecte més interessant de Smart Hospital és el seu potencial. Hi ha possibilitats d'ampliar les capacitats de seguiment d'actius i d'estendre la connectivitat als dispositius habilitats per a l'IoT"

Can Ruti també vol ampliar el sistema per millorar les seves funcions de sala d'espera virtual. Les ambicions a llarg termini inclouen el desenvolupament de la gestió remota de pacients i la funcionalitat de telemedicina, cosa que permet al personal mèdic fer un seguiment dels pacients i els símptomes a distància, cosa que pot evitar que hagin de visitar l'hospital.

Accedeix a l'article complet sobre el nostre cas d'èxit

T¿¿Te

T'interessa? Coneix més sobre Smart Hospital i les nostres solucions per al sector sanitari

Descobreix més sobre Smart Hospital

O, si ho prefereixes, contacta directament amb nosaltres:

En ENVIAR LES DADES DEL FORMULARI, ESTÀS ACCEPTANT LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DEL GRUP SEMIC.


Informació Protecció de Dades del GRUP SEMIC:


FINALITATS: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat i/o usuari. DESTINATARIS: Entitats i empreses patrocinadores per motius de seguretat i organització. Entre les empreses del Grup SEMIC per a enviaments comercials si es marca la casella. Les legalment previstes. DRETS: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en semic@delegado-datos.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació en l'enllaç de Política de Privacitat.

info@semic.es

Share on LinkedInShare on YoutubeShare on Instagram
Certificados calidad

MADRID      BARCELONA       LLEIDA     MANRESA GIRONA      MANRESA      SEVILLA      VALENCIA       ZARAGOZA        ANDORRA CANARIES