Sabies això?

Creixement de les reunions per video de 2019 a 2020

Els treballadors de la informació utilitzen el vídeo almenys una vegada al dia.

Cobreix les necessitats de sales de reunió de corporacions i entitats públiques

AVANTATGES DE RALLY BAR MINI

  • Rendiment superior en sales petites: amb àudio i vídeo de qualitat professional i rendiment determinat per intel·ligència artificial, Rally Bar Mini defineix nous estàndards de col·laboració amb vídeo.
  • Opcions d'implementació flexibles: permet organitzar reunions sense ordinador per a Microsoft Teams, Zoom, GoTo, Pexip i RingCentral.
  • També és possible connectar-se a un ordinador o portàtil i usar-la amb qualsevol programari.
  • Configuració i distribució de cables senzilles: es pot col·locar sobre una taula o un moble, o bé afegir una peça de muntatge a paret o a TV per a estalviar espai amb una configuració elegant. El sistema de distribució de cables integrat permet realitzar connexions segures.
  • Fàcil de supervisar, gestionar i oferir suport: Mantingu't informat i anticipat amb Logitech Sync. Supervisa l'estat, insereix actualitzacions de microprogramari i accedeix a estadístiques amb dades com el recompte de persones.

FACILITAT D'INSTAL·LACIÓ I D'ÚS (Plug & Play)

Es connecta per USB a pràcticament qualsevol PC o Mac sense necessitat de programari addicional i inicia la teva reunió amb un sol botó que connectarà perfectament Rally Bar Mini amb la teva solució de sala preconfigurada.

VÍDEO NATURAL

Millora la seva experiència de sala de reunions amb vídeo molt nítid, color extraordinari i plena cobertura de la sala.

BEN CENTRADA

Fent servir intel·ligència artificial, la percepció humana i inclinació i panoràmica robotitzades, Rally Bar Mini s'adapta a la dinàmica de les reunions i manté la càmeraa centrada en l'acció.

SO EXCEPCIONAL

L'avançada enginyeria d'àudio de Rally Bar Mini ofereix un so ple i natural, i fa que totes les veus se sentin clarament.

Oferta per temps limitat

CONVERSACIÓ EXPANDIDA

S'adapta fàcilment a qualsevol sala petita o espai de reunió reduït, a partir d'un radi de captació de micròfon de 4,6 metres (depenent de l'entorn), amb l'opció d'agregar fins a dues bases de micròfon Rally.

PARTNERS TECNOLÒGICS PER LA GESTIÓ DE DISPOSITIUS

La nostra integració amb les solucions d'associats i l'ús de panells et permeten gestionar fàcilment els seus dispositius en altres plataformes.

SUPERINTEL·LIGENT

El visor amb intel·ligència artificial centra l'atenció en els participants de la reunió usant percepció d'escena per a optimitzar el control de la càmera i l'enquadrament automàtic de RightSight™.

El panell de Logitech Sync permet un seguiment de les dades d'ús de la sala, capturats per la funció de recompte de persones del visor amb intel·ligència artificial.

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per a iniciar el procés de prèstec durant 1 setmana*

*Preus sense IVA. Quota mensual basada en un contracte de 48 mesos. Subjecte a l'aprovació de l'entitat financera.

** 1 setmana: 5 dies hàbils. Unitats limitades.


Informació Protecció de Dades del GRUP SEMIC

FINALITATS: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. LEGITIMACIÓ: Consentiment de l'interessat i/o usuari. DESTINATARIS: Entitats i empreses patrocinadores per motius de seguretat i organització. Entre les empreses del Grup SEMIC per a enviaments comercials si es marca la casella. Les legalment previstes. DRETS: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, això com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a semic@delegado-datos.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privacitat.

FA QUE TOTS ES VEGIN INCREÏBLES.

Posa't en contacte avui mateix per obtenir més informació sobre Logitech Rally Bar Mini.

1 Per a Microsoft Teams. Collaboration Success in the Hybrid Work Environment (Èxit de la col·laboració a l'entorn de treball híbrid); Recon Research, octubre de 2020
2 Recon Research, juny de 2020
3 End-*User Priorities in Communications and Collaboration Investments (Prioritats de l'usuari final en les inversions en comunicacions i
col·laboració); Frost & Sullivan, febrer de 2020. El núm. 1 és l'anàlisi de macrodades. Gràcies per llegir la lletra petita.CE

Copyright © 2021 SEMIC. Tots els drets reservats.