Raó n.º 1

Súperpotencia. Processament ultra-ràpid.

El xip M1 va canviar les regles del joc. El xip M2 les ha revolucionat amb una lliçó de potència. Per això, triïs el Mac que triïs, afegeixes al teu centre de formació equips amb un processament ultraràpid  i una eficiència salvatge.


Disseny, creació, construcció, diagnòstic... Equips ideals per a treballar programes específics d'ecosistemes educatius exigents.

Xip M2 d'Apple (PDF)

Raó n.º 2

Fàcil d'implantar. Fàcil d'administrar.

Una gestió senzilla de dispositius. El Mac és tan fàcil d'usar com de gestionar. Gràcies a la seva senzilla configuració i a l'Assistent de Migració d'Apple, preparar un Mac per als estudiants no té cap misteri. Tant la maquinària com l'ecosistema Apple Edu converteixen el Mac en l'ordinador perfecte per a l'ús gestionat de dispositius.

Raó n.º 3

Una bateria

que duuuuu

uuuuuuuuu

uuuuura.

El MacBook Air et dona fins a 18 hores d'autonomia, que es diu aviat. Això significa que els teus alumnes i docents tindran tota la potència que necessitin quan més ho necessitin.

Raó n.º 4

Excel. Zoom. Google. Res se li resisteix.

Totes les apps que necessites per a estudiar i practicar van com la seda al Mac, des de Microsoft 365 a Google Workspace for Education.
El Mac també és perfecte per a aprendre a programar. L'app Swift és senzilla i amena i el currículum "Desenvolupa en Swift" et permet aprendre dissenyant i creant les teves pròpies apps per a iOS.

Productivitat (PDF

Raó n.º 5

La privacitat i la seguretat venen de sèrie.

El Mac és l'ordinador personal més segur del planeta perquè ve amb prestacions integrades com l'arrencada segura verificada mitjançant hardware, el xifratge en temps real, Touch ID i Gatekeeper. Els teus alumnes i docents podran fer els seus treballs i projectes sense por a que ningú accedeixi a ells.

Seguretat de la plataforma (PDF)

Raó n.º 5+1

Accessibilitat.

Tecnologia avançada i accessible per a tots. Apple s'esforça perquè els seus productes siguin accessibles a tots els estudiants i docents des del primer moment. Perquè el valor real d'un dispositiu no es mesura per la seva potència, sinó per les possibilitats que brinda a cadascun.


VoiceOver, AssistiveTouch, FaceTime amb llengua de signes, Control per Botó, Teclat d'Accessibilitat... i altres facilitats d'Audició, Visió, Habilitats físiques i motores, Lectoescriptura i aprenentatge.


Els millors Mac per a Educació

Mac 13

MacBook Air 13"

Súperpotenciat amb el xip M1.

8 core CPU / 7 core GPU / 8GB / 256GB

MacBook Pro de 14"

Màxima potència i grandària portàtil per a tots els estudiants i docents.

Apple M1 Pro / 8 core CPU / 14 core GPU / 512 GB SSD

Share on LinkedInShare on InstagramShare on Youtube